iPeruc.cz

Internetový magazín nejen o Peruci

Odkazy

FACEBOOK
Mirek Blažek
Perucké stránky

PLAZÍKOVY FOTO GALERIE
Rajče
Rajče02
(doprovodná a starší alba)
Rajče historie
(přemístěná stará alba)
YouTube

Rajče FK Peruc

ZDŠ Třebenice 1963

ZDŠ Peruc 1963

Kulturní akce

Galerie u Plazíka Peruc
Zajímavosti kolem nás
Josef Skip Holota
30. 3. - 23. 6. 2024
Výstava fotografií z okolí Plzeňského a Ústeckého kraje.
Otevřeno so, ne, sv od 10 do 17 hod.
PLAKÁTEK

Ohlédnutí 2008 - 2023
M. P. Blažek

Peruc
Muzeum české vesnice

13.4. - 28.10.2024

Výstava fotografií  M. P. Blažka - výběr z posledních třech výstav v Galerii u Plazíka a dalších fotoprací
.
PLAKÁTEK

Jako zrcadlo
Kateřina Nováková
Peruc
Galerie U kozorožce

20.4. - 28.10.2024

Galerie U kozorožce a autorka si vás dovolují pozvat na výstavu obrazů.

PLAKÁTEK

Prázdniny s broučkem
Kino Peruc
Pátek 26.4.2024
19.00 hod.

Komedie / Kdo by někdy nechtěl vyrazit na rodinou dovolenou krásným červeným karavanem po dědovi? Bára Poláková coby dobrodružná máma dvou dětí a nadšená food blogerka, řekne této výzvě ano. Její manžel, kterého si zahrál Lukáš Příkazký, dobrodružné nadšení ani trochu nesdílí. Ale když máme vedle sebe někoho, koho máme rádi, je úplně jedno, kde zrovna jsme. Celá rodina proto nakonec vyrazí na letní dovolenou k moři obytňákem. / Česko / 2023 / délka: 87 min.
Přístupný

V
stupné 100 Kč

NEVĚRA PRO DVA
Kino Peruc
Úterý 21.5..2024
18.00 hod.

Koštičtí divadelníci vás zvou na komedii L. Albauma a D. Jacobse.
V
stupné dobrovolné
PLAKÁTEK

Za Dubem
Peruc
KAVÁRNA
Otevřena od 27.4. do 29.9.2024 v sobotu a neděli od 13 do 18 hodin.
UBYTOVÁNÍ

Celoročně
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
mob. 777 066 738
PLAKÁTEK

Muzeum české vesnice
Peruc - zámecký park

Informační středisko
13.4. - 28.10.2024
Otevřeno: úterý - neděle 10:00 - 12:00
a 12:30 - 16:30 hodin
V říjnu je otevřeno pouze o víkendech.

Vstupné dospělí 40 Kč,
děti od 6 do 15 let a senioři 30 Kč
Tradiční výstavní prostory doplněné o výstavu v podkroví.
PLAKÁTEK

Zámek Pátek
Pátek nad Ohří

Otevřeno pátky,
soboty, neděle, svátky
10 - 16 hodin
tel. 731 005 123

Zámek Pátek 

Zámek Peruc
sezona skončila
tel. 602 728 422
Zámek Peruc  

Pamětní síň
Emila Filly

Peruc

- zámecký park
Do odvolání uzavřena.
 

Hudba ve Smolnici
Smolnice
PLAKÁTEK 2024

 
You are here: Hlavní strana arrow Kultura arrow Fotbalové turnaje
Fotbalové turnaje
Napsal Redakce   
Pondělí, 10 červenec 2023
Fotbalové soutěže skončily, a jak už většinou víte, s celkem dobrými výsledky. Než všichni hráči FK Peruc odjeli na prázdniny, nebo dovolené, uspořádal klub pro dorost a žáky fotbalové turnaje.
 
 
Hodnocení uplynulé sezony je pozitivní. Mladší žáci vyhráli Litoměřickou II. třídu OP, s celkovým skóre 123:23 a se ziskem 65 bodů. Dorost ukončil  soutěž okresního přeboru Litoměřicka na velmi pěkném 6. místě s aktivním skóre 72:68. Dospělí skončili v tabulce o postup do okresního přeboru na 5. místě a měli také aktivní skóre 26:24. Další kategorie mladší a starší přípravka + bambiny také skončily svoje zápasy v turnajích a také měly úspěch.
Na závěr sezóny 2022/23 byl uspořádán na našem hřišti žákovský fotbalový turnaj. Od dopoledních hodin až do slavnostního ukončení turnaje pěnou od místních hasičů bylo hřiště plné sportujících dětí a jejich rodičů. Turnaj zahájila v 10 hodin dopoledne paní místostarostka Lucie Drobná. Tuto akci hodnotí velice kladně nejen Peručtí diváci (bohužel přišla jen malá skupina nejvěrnějších fandů ) a pořadatelé, ale také zúčastněné týmy. Od půl sedmé večer začalo přátelské posezení s živou hudbou. K připraveným stolům a lavicím  usedlo jen několik lidí, kteří na posezení přišli. Škoda, že tak málo, pan Jaromír Hora zpíval, hrál na klávesy a k tomu i na saxofon a vytvořil příjemnou atmosféru. Zkrátka to byl příjemný večer za pěkného počasí.
Za týden v sobotu 1. července byl naším FK uspořádán další turnaj, tentokrát dorostu. Od 13 hodin nastoupili naši kluci proti týmu z Budyně nad Ohří. Prohrávali jsme 0:1 ale vyhráli jsme těsným rozdílem 3:2. Branky za Peruc vstřelili Patrik Hejda, nová posila Lukáš Rauer hosty donutil k vlastnímu gólu a Vojta Kouba. Potom naši hráči čekali na soupeře pro finále z utkání Slavoj Kladno - FK Zvoleněves.  Slavoj, oslabený o 4 hráče základní sestavy (dovolená), prohrál 6:1 a tak se naším soupeřem pro boj o první místo stal FK Zvoleněves. V boji o třetí místo porazil FK Budyně tým Kladna 6:1.
Ve finále se hrál, stejně jako v předchozích zápasech, kvalitní fotbal, který slušný počet velmi dobře fandících diváků ocenil potleskem. Děkujeme. Zvoleněves hrála dobře, ale naši kluci hnaní svými fanoušky ukázali větší touhu po vítězství. Martin Vidím otevřel skóre ránou do vzdálenějšího rohu branky. Poté, co nejmladší bojovník našeho  týmu Lukáš Horn byl ve vápně faulovaný, sám proměnil následnou penaltu pohledným angličanem. Na 3:0 zvýšil Vojta Kučera, ale zdaleka nebylo vyhráno. Soupeř dvěma góly zdramatizoval finále. Naši to ale odbojovali a po závěrečném hvizdu pana rozhodčího Františka Humla vypukla veliká radost peruckých kluků. Došlo také na oblíbenou děkovačku před zaplněnou tribunou. Znovu po týdnu povedené odpoledne.
Na závěr turnaje předseda Fotbalového klubu Peruc pan Tomáš Rytina předal poháry starosty obce Peruce. Také byl vyhlášen nejlepší brankář turnaje. Stal se jím gólman Slavoje Kladno, který předváděl úžasné zákroky a několikrát za odpoledne byl odměněn potleskem tribuny. Po skončení turnaje měli naši dorostenci posezení k ukončení sezóny. Byli vyhodnoceni nejlepší střelci, Vojtové Kouba a Kučera. Oba nastříleli 17 gólů, ale Kouba skoro polovinu jarní části nehrál kvůli zranění. Malou odměnu dostal také Maxmilián Vlk, který zaskočil za brankáře Štěpána Follaufa na 8 zápasů do branky.
Poděkování zaslouží také rozhodčí František Huml z OFS Litoměřice. Všechny zápasy odřídil s velikým přehledem, turnaj i výkony se mu také líbily. Jen zmínil obdiv, v jakých skromných podmínkách děláme u nás na Peruci fotbal. Bambini, dvě přípravky, žáci, dorost, dospělí - a tři šatny na převlékání. Musíme často improvizovat, třeba hrát zápas dorostu nebo žáků jako předzápas dospělých u nás pro málo místa nejde. Třeba se situace jednou zlepší. Nyní si od fotbalu měsíc odpočineme.
JL
 
< Předch.   Další >

Kalendář

Kalendář

Ukliďme Česko

Info weby

InfoČesko.cz-Projekt cestovního ruchu o České republice. Poznávání, aktivní dovolená a relaxace. Ubytování, zajímavosti, lyžování...

Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR 

WebArchiv

Tyto stránky jsou pravidelně archivovány Národní knihovnou ČR. Více najdete zde